ΡΑΚΙ: “Μόνο ερωτηματικά και απορίες γεννά η αδράνεια του Δήμου Τριφυλίας στην απορρόφηση κονδυλίων”

Η Δημοτική Παράταξη της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης, του Δήμου Τριφυλίας, καταγγέλλει:

“Με πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, που δημοσιεύθηκε 24.11.2017 και αφορά σε ενισχύσεις ύψους 2.000.000 ευρώ σε Δήμους για έργα υποδομών, εγκρίθηκε και εντάχθηκε η χρηματοδότηση του ποσού των 160.000 ευρώ στο Σύνδεσμο Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας» μετά από ενέργειες του απελθόντα Προέδρου Αναστάσιου Αδρακτά.

Έχοντας υπόψη το γεγονός αυτό και μόνον, ο έχοντας βιώσει το πολύπαθο περασμένο καλοκαίρι στην Τριφυλία, με συνεχείς βλάβες και πολύωρες διακοπές στην υδροδότηση, είτε ως μόνιμος κάτοικος είτε ως επισκέπτης, αναμφισβήτητα διακατέχεται από έντονο προβληματισμό.

Η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας, μη μένοντας αδιάφορη στο πιο πάνω γεγονός, για ακόμη μια φορά εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για την αδράνεια και ακινησία που διέπει την Δημοτική Αρχή του Δήμου Τριφυλίας, καθώς και τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τριφυλίας, στην αντιμετώπιση των τεράστιων και χρόνιων προβλημάτων του οικείου Δήμου.

Απευθυνόμενες στο Δήμαρχο του Δήμου Τριφυλίας, ρωτάμε «για ποιο λόγο δεν αναζητά χρηματοδότηση για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε υποδομές, όπως πράττουν όμοροι Δήμοι;».

Απευθυνόμενες στον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τριφυλίας, ζητάμε να μας απαντήσει στο ερώτημα «τι είναι εκείνο που τελικά εμποδίζει την Δημοτική Επιχείρηση να υποβάλει έστω και μια αίτηση για οικονομική ενίσχυση;».


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ