Απαλλαγή από την καταβολή διοδίων

Απαλλαγή από την καταβολή διοδίων τελών στο σταθμό διοδίων Ευζώνων της Εγνατίας οδού ζητά ο Δήμαρχος Παιονίας από τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη όπου αναφέρει:

Στις υπουργικές αποφάσεις τις οποίες λάβατε για τον καθορισμό των τελών διοδίων στην Εγνατία οδό αλλά και των απαλλαγών από την καταβολή διοδίων τελών στους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας οδού, δεν συμπεριλάβατε το σταθμό διοδίων Ευζώνων του Δήμου Παιονίας.

Όμως στη περιοχή των συνόρων, του τελωνείου αλλά και των οικισμών της εγγύτερης διασυνοριακής περιοχής κατοικούν κι εργάζονται άνθρωποι οι οποίοι καθημερινά διέρχονται από το σταθμό διοδίων των Ευζώνων και συνεπώς θα αποτελέσει δυσβάσταχτο κόστος η καταβολή του τέλους διοδίων.

Συνεπώς, παρακαλούμε όπως προβείτε στην τροποποίηση της αποφάσεως σας και τη συμπερίληψη στους δικαιούχους απαλλαγής από το εν λόγω τέλος διοδίων των κάτωθι κατηγοριών διερχομένων οδηγών: Όλα τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου Παιονίας. Τα αυτοκίνητα των υπαλλήλων του τελωνείου Ευζώνων. Τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας ΣΥΚΕ Ευζώνων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Τα αυτοκίνητα των εκτελωνιστών. Τα αυτοκίνητα των εργαζομένων στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών Ευζώνων. Τα οχήματα των εργαζομένων στο κυλικείο του συνοριακού σταθμού Ευζώνων. Τα οχήματα όλων των κατοίκων των οικισμών: Εύζωνοι, Ειδομένη, Χαμηλό, Δογάνη, Πλαγιά, Φανός.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ