Η συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βάρδας, απασχολεί την τοπική κοινωνία

Σύσκεψη με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και αρμόδιο για τον σχεδιασμό δομών υγείας Σταμάτη Βαρδαρό είχαν στο Υπουργείο Υγείας ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης, Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης, υπέβαλλε όλα τα υπηρεσιακά έγγραφα και στατιστικά στοιχεία από τα έτη 2012 έως 2015 που αφορούν στην επισκεψιμότητα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, αλλά και τις αποφάσεις με τα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης για το θέμα αυτό.

Πραγματοποιήθηκε ουσιαστική συζήτηση με ενημέρωση και ο Δήμαρχος Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ επισήμανε την αναγκαιότητα της 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βάρδας, αλλά και την ενίσχυση των υπόλοιπων δομών υγείας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας κ. Βαρδαρός, διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας περί υποβάθμισης του Κέντρου Υγείας Βάρδας, εξήγησε για το νέο νομοσχέδιο που θα εισαχθεί 5.8.2017 στη Βουλή, όπου δεν θα επηρεάσει καθόλου τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας και αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο επί 365 ημέρες τον χρόνο, όπως μέχρι σήμερα.