Καθαρή, συνεργατική και έξυπνη κινητικότητα

Ο Δήμος Δράμας και οι εθνικοί συντονιστές του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2017 προσκαλούν στην καμπάνια, η οποία θα πραγματοποιηθεί 16/22.9.2017 με θέμα «Καθαρή, συνεργατική και έξυπνη κινητικότητα». Ο Δήμος Δράμας συμμετέχει και φέτος στην εκστρατεία για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Οι Ελληνικοί Δήμοι που συμμετέχουν στην εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, κατατάσσονται με σειρά επιτυχίας ανάλογα με τις δράσεις και τα μόνιμα μέτρα τους στην σχετική λίστα που συντάσσει η Ευρωπαϊκή Γενική Γραμματεία. Βάση αυτής της κατάταξης κάθε χρόνο το ΥΠΕΝ διοργανώνει δράσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών για τη βιώσιμη κινητικότητα σε συνεργασία με τον Δήμο που επιλέγεται ως το επίκεντρο των πανελληνίων δράσεων.

Πέρυσι, η πρόσθετη εμπειρία, οι ποικίλες παράλληλες δράσεις, η μεγάλη συμμετοχή ενδιαφερόμενων φορέων, πολιτών, συλλόγων και η άψογη συνεργασία όλων, ήταν ο λόγος που έφερε το Δήμο Δράμας στην πρώτη θέση και στο επίκεντρο της Ελλάδας. Ο Δήμος Δράμας θα είναι το κέντρο των δράσεων για την Χώρα μας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ