Ξεκίνησε να λειτουργεί το πάρκο σκύλων στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Μια ακόμα πρωτοβουλία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο της φιλοζωίας και της ποιότητας ζωής στην πόλη έγινε πραγματικότητα.

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια 26.11.2017 του πάρκου για σκύλους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πάρκου «Μητέρα». Το πάρκο σκύλων, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του πάρκου «Μητέρα» είναι έκτασης 450 m2 περιφραγμένο, διαθέτει ποτίστρες και υποδομές υγιεινής για τα ζώα και παγκάκια για τους συνοδούς.

Για τον τρόπο χρήσης του πάρκου θα ισχύσει κανονισμός λειτουργίας που θα ψηφιστεί άμεσα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και θα περιλαμβάνει θέματα ωραρίου, συντήρησης, συμμετοχής εθελοντών και εκπαιδευτών.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Λεωτσάκος ανέφερε ότι «με την παράδοση του πάρκου σκύλων προς χρήση στους ζωόφιλους πολίτες, υλοποιήθηκε ένα εύλογο και πάγιο αίτημα τους, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής για όλους τους κατοίκους που κινούνται εντός και πέριξ του πάρκου, όπως αρμόζει σε κάθε Δήμο που σέβεται και φροντίζει το φυσικό και ανθρώπινο περιβάλλον».


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ