Ποδήλατο στην πόλη

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, στην οποία ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετείχε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο 2017 πραγματοποιήθηκαν δράσεις που περιλάμβαναν μεταξύ άλλων, διαγωνισμό ζωγραφικής και φωτογραφίας.

Ο διαγωνισμός ζωγραφικής αφορούσε ζωγραφιές μαθητών δημοτικών σχολείων του Δήμου Ηγουμενίτσας με θέμα: «ποδήλατο και βάδισμα στην πόλη, οφέλη για μένα και για όλους μας». Ο διαγωνισμός φωτογραφίας αφορούσε «εικόνες της πόλης που εμπεριέχουν το ποδήλατο και τον πεζό, προωθούν ήπιες μορφές μετακίνησης, διακωμωδούν ή επιβραβεύουν καθημερινές πρακτικές και ενέργειες, αστείες ή σοβαρές φωτογραφίες, καλές πρακτικές ή κακές πρακτικές» και αναρτήθηκαν στη συνέχεια στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Ηγουμενίτσας.

Κατόπιν κλήρωσης, δύο συμμετοχές από το διαγωνισμό ζωγραφικής και μία συμμετοχή από το διαγωνισμό φωτογραφίας, κέρδισαν από ένα ποδήλατο. Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, προσέφερε δύο ποδήλατα επίσης και κατάστημα ποδηλάτων προσέφερε ένα ποδήλατο. Η απονομή πραγματοποιήθηκε 3.2.2018.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ