Νηπιαγωγεία σε ισόγεια πολυκατοικιών!

Επιτέλους δίνονται οι λύσεις για τέσσερα νηπιαγωγεία στα Τρίκαλα με την υπογραφή για την ανέγερση δύο διδακτηρίων για νηπιαγωγεία, όπου ο Δήμος Τρικκαίων επιλύει σημαντικά προβλήματα χωροθέτησης στην πόλη των Τρικάλων. Να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα νηπιαγωγεία στεγάζονται σε ισόγεια ιδιωτικών πολυκατοικιών, χωρίς να πληρούν τις προδιαγραφές διδακτηρίων, χωρίς τους απαραίτητους χώρους και χωρίς αυλές για την εξυπηρέτηση των μικρών μαθητών.

Το νέο 22ο νηπιαγωγείο Τρικάλων και το νέο 8ο νηπιαγωγείο Τρικάλων, μόλις ολοκληρωθούν, θα λειτουργήσουν για τα νηπιαγωγεία 22ο, 8ο, 25ο και Αγίου Νικολάου. Σε αυτά τα σχολεία, τα νήπια έρχονται σε επαφή με τη μάθηση και τα τη γνώση μέχρι σήμερα, σε κτίρια που φιλοξενούνται σε πυλωτές ή ισόγεια ή ημιώροφους πολυκατοικιών.

Εκτός του ότι ο Δήμος Τρικκαίων ξοδεύει χρήματα για τα ενοίκια, το σημαντικότερο είναι η τήρηση των παιδαγωγικών κατευθύνσεων για την κρίσιμη αυτή ηλικία κάθε ανθρώπου. Έτσι, με την υπογραφή από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου δίνεται πλέον η δυνατότητα μεταστέγασης των νηπίων…


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ