«Παραλύει» η Χώρα!

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας 14.12.2017 καθώς και 3ωρη Παναττική στάση εργασίας 29.11.2017 αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ κατά την τελευταία συνεδρίαση του. Η ΑΔΕΔΥ αντιδρά και ζητά την κατάργηση του «Νόμου Κατρούγκαλου» Ν. 4387/16 για το ασφαλιστικό, την κατάργηση της «Τροπολογίας Γεροβασίλη» για την αξιολόγηση, τη μείωση του αφορολογήτου καθώς και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων που εργάζονται στο δημόσιο. Επίσης, κατά την ίδια συνεδρίαση το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε:

- Να προχωρήσει άμεσα σε νομικές ενέργειες υπέρ των δημοσίων υπαλλήλων, που συμμετείχαν στην απεργία αποχή της ΑΔΕΔΥ και των Ομοσπονδιών και έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις τους για την κάλυψη θέσεων προϊσταμένων, με τους νομικούς που είχαν κάνει τις αντίστοιχες γνωμοδοτήσεις.

- Να διαθέσει το ποσό των 5.000 € υπέρ των πλημμυροπαθών της Μάνδρας.

- Έγκρινε το αίτημα του Πρόεδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος «η Ενότητα» Javied Aslam για τη ναύλωση δύο λεωφορείων για τη μεταφορά ομοεθνών του στη Μάνδρα, προκειμένου να συνδράμουν τους κατοίκους της περιοχής, καθαρίζοντας χώρους από τη λάσπη.

- Ενέκρινε την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για τον οικονομικό απολογισμό τρίμηνου.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ