«Μπράβο!» στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Καστοριάς…

Το αίσχος από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Καστοριάς συνεχίζεται καθώς και ο δικαιολογημένος εκνευρισμός με εντάσεις των κατοίκων, αυτή τη φορά για την αδικαιολόγητη διακοπή ρεύματος (!) στις κτιριακές αθλητικές εγκαταστάσεις, Δημοτικής Κοινότητας Μανιάκων.

«Τα παιδιά στους Μανιάκους, είναι παιδιά ενός «κατώτερου θεού» από τον κύκλο των Δημοτικών Αρχών. Παρατημένα σχολεία, γήπεδα, παιδικές χαρές… η παρακαταθήκη τους, στο μέλλον των παιδιών… ντροπή!» αναφέρει κάτοικος της περιοχής, δημοσιοποιώντας την αγανάκτηση του σε τοπικό ιστότοπο.

«Πόσο αίσχος; Ούτε αυτό σωστά;» ειρωνεύεται έτερος αγανακτισμένος πολίτης, προς την «μετρίου ικανότητας» Δημοτική Αρχή του Δήμου Καστοριάς, καταλήγοντας …χαϊδευτικά: «Μπράβο σας!».

Από τον Δήμο Καστοριάς, αναζητούν τον υπεύθυνο… Παρέμβαση όμως, του Δημάρχου Καστοριάς κ. Αγγελή ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, ώστε άμεσα να συνδεθεί και πάλι το ρεύμα στις κτιριακές αθλητικές εγκαταστάσεις, Δημοτικής Κοινότητας Μανιάκων.

Κατάληξη όλων των παραπάνω ήταν δεκάδες παιδιά που αθλούνται στο συγκεκριμένο χώρο να αναγκαστούν να φύγουν άρον άρον, μαζί με τους γονείς τους, μετά την ξαφνική διακοπή της ηλεκτροδότησης…

info: alphafm


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ