Στο Ρέθυμνο η ενημερωτική συνάντηση για τον αγροδιατροφικό τομέα RIS3 Crete

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο, στην αίθουσα «Σπίτι Πολιτισμού» του Δήμου Ρεθύμνης, στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου διαβούλευσης του αγροδιατροφικού τομέα της RIS3 Crete παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης για θέματα πρωτογενή τομέα Μανόλη Χνάρη.

Κεντρικός στόχος της εκδήλωσης, ήταν η ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας και των παραγωγικών τάξεων του τομέα, για το πλαίσιο ανάδειξης των καινοτόμων ιδεών με δυνατότητες επιχειρηματικής αξιοποίησης. Η διαδικασία αποσκοπεί στην ενίσχυση και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των αγροτικών προϊόντων φυτικής & ζωικής παραγωγής και των τροφίμων στις διεθνείς αγορές.

Ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κρήτης και συντονιστής του αγροδιατροφικού τομέα της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης, Κώστας Φωτάκης, κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στη διαβούλευση από την οποία θα αναδειχθούν οι πραγματικές ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου και παρότρυνε για συνεργασίες μεταξύ επιχειρηματιών και ερευνητικού κόσμου, που θα οδηγήσουν σε καινοτόμα προϊόντα και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των Κρητικών επιχειρήσεων.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ