Στη Θεσσαλία το 4ο Περιφερειακό Συνέδριο

Το 4ο κατά σειρά Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, αυτό της Θεσσαλίας, πραγματοποιείται 10/11.10.2017 στη Λάρισα, στο πλαίσιο των 13 Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Οι διήμερες εργασίες του συνεδρίου, θα ξεκινήσουν με την ομιλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και θα ολοκληρωθούν με κεντρική εκδήλωση. Η κεντρική εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, ομιλίες του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργου Κωτσού και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και θα ολοκληρωθεί με την κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Θα έχουν προηγηθεί παράλληλες συνεδρίες, με τη συμμετοχή των αρμόδιων Υπουργών. Συγκεκριμένα, συνεδρίες με θέματα: Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση, Επιχειρηματικότητα, Επενδύσεις και Αναπτυξιακή Πολιτική, Υποδομές, Περιβάλλον, Τουρισμός και Διαχείριση Υδάτινων Πόρων, Υποδομές και Πολιτικές για την Υγεία, Κοινωνική Πολιτική, Εργασιακές Σχέσεις και Αλληλέγγυα Οικονομία, Παιδεία, Έρευνα και Οικονομία της Γνώσης.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ