Αλέξανδρος Καχριμάνης: «Εμείς, δυστυχώς, δεν έχουμε ούτε παρκαρισμένους πόρους»

«Κάθε θετικό βήμα της Αυτοδιοίκησης είναι θετικό βήμα για τους πολίτες. Ικανοποιητικά αποτελέσματα μπορούν να προκύψουν μόνο όταν υπάρχει ειλικρινής και ισότιμη συνεργασία πολιτείας, Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Αναφέρθηκε στα πολλά και κοινά προβλήματα μεταξύ των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης, τονίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλεται μέσω των λιγοστών διαθέσιμων πόρων, να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ιεραρχημένες ανάγκες, στο σύνολο της Περιφέρειας Ηπείρου.

«Εμείς, δυστυχώς, δεν έχουμε ούτε παρκαρισμένους πόρους» είπε χαρακτηριστικά συγκρίνοντας την Περιφέρεια του με άλλες αστικές και τόνισε, πως αυτό που κυρίως επιδιώκεται και επιβεβαιώνεται από το αποτέλεσμα, είναι η αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που υπάρχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, προς όφελος όλης της κοινωνίας. «Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο, για την προώθηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων και δράσεων, αλλά και στην αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας. Η συνεργασία αυτή αποτυπώνεται, τόσο στην υλοποίηση των Ευρωπαϊκών Κοινοτικών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Interreg, όσο και στη χρηματοδότηση δράσεων από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ